ZENélő Kert

Nemesvitán a LevenduLand és a Művészkert szervezésében gyönyörködhetsz, alkothatsz és relaxálhatsz a növények éterikus hangjaira

Igen, a nemesvitai Levendulás azon kevés helyek egyike, ahol egy speciális eszköz segítségével ki tudjuk hangosítani a növények emberi fül számára eddig nem hallható muzsikáját. Egy bizonyos szonifikációs technológiával generálunk hangokat a növények biorezgéseit felhasználva. 

Ahogy nekünk embereknek, úgy minden növénynek van egy saját rezgése. A növény által keltett rezgést a levelére és a gyökeréhez helyezett szenzorral, a "Music of the Plants" nevű eszköz segítségével rögzítjük. A készülék képes a növények biorezgéseit előbb MIDI adatokká, majd dallamokká alakítani. Olyan dallam-harmóniákat kapunk, hallhatunk a kihangosítás segítségével, melyek leginkább relaxációs, meditációs, kissé éterikus zenére hasonlítanak. Így az jutott eszünkbe, hogy mi lenne, ha a levendulamezőn sétáló, gyönyörködő látogató egy számára kialakított, intim környezetben relaxálna a mellette lévő növények hangjaira. 

A hangok nemcsak a relaxációt segítik, hanem a kreatív tudati folyamatokat, művészeti szempontból erős inspirációs energiával bírnak, amit ott helyben ki is aknázunk. Vagyis a hangokra asszociálva olyan speciális művészeti foglalkozáson vehetnek részt a vendégeink, mely egyben egy erőteljes belső utazás élményterápiás, hang és színterápiás elemekkel.

Az alábbi linkekre kattintva lehet belehallgatni, mivel is találkozhatunk majd:

https://www.facebook.com/watch/?v=2718956771672035

https://www.youtube.com/watch?v=VMvSAjkQg9I

https://www.youtube.com/watch?v=dVlzlPBueSs&t=339s

Nemesvita, pár percre a Balatontól, Keszthelytől, Tapolcától, Sümegtől, a káptalantóti piactól, és még sorolhatnánk a rengeteg látnivalót a kb. 1300 tő levendulától a közeli forrásokig, a helyi kilátóig. Szóval, ha erre jártok, ugorjatok be erre a mesehelyre, de persze előtte mindenképp regisztráljatok, ha programot szeretnétek igénybe venni! Mi visszajelzünk az időponttal és a pontos árakkal kapcsolatban. A regisztrációs felület a lap alján található.


Csomag-ajánlataink:

Családi csomag

 Relaxsátor +

gyerekprogram

Szeretnétek egy kis énidőt tölteni, növények hangait hallgatva feltöltődni? Hogy nem tudjátok megoldani, mert ott zsizsegnek a gyerekek? Ez teljesen érthető. Nálunk lehetőségetek van minderre, mert mi színvonalas művészeti foglalkozásokkal lekötjük a gyerekeket, míg ti lazultok, meditáltok, relaxáltok egy frissítőő levendulaszörp kíséretében. A gyerekfoglalkozások témáját a gyerekek kora határozza meg.

A csomag ára : 12000 Ft/4 fő

És ha a kis különprogram után még van kedvetek maradni, válasszátok szabadulószobánkat!

Minőségi, izgalmas időtöltés az egész család számára. 

A 3 program időtartama: 

kb. 2-3 óra

Árak:

relaxsátor (relaxálás növényzenére levendulaszörppel) 

- 6000 Ft/2 fő/ 30 perc

művészeti foglalkozás

3000 Ft/fő/ 60 perc

szabadulószoba (4 főtől) - 

16000 Ft/4 fő

minden + fő 4000 Ft

kb.60 perc

Csapatépítő csomag

cégeknek, munkahelyi vagy baráti közösségeknek, gyerekcsoportoknak

Ha valami különlegeset szeretnél nyújtani munkahelyi közösségednek vagy baráti társaságodnak, rokonaidnak, gyerekzsúr vagy gyerektábor programjaként szeretnéd elvarázsolni a társaságot, akkor a legjobb helyre esett a választásod.

A programcsomag az alábbi lehetőségeket tartalmazza:

- Relaxálás a növények hangjaira a levendulásban frissítő levendulaszörppel (5 főtől): 2500 Ft/fő

- Szabadulószoba: 5500 Ft/ fő

- Művészeti workshop (levendulás tárgyak készítése vagy növényi hangok segítségével élmény- és művészetterápiás alkotás)

4500 Ft/fő

A workshop és a szabadulószoba

 5-20 fő számára vehetőek igénybe. 

Csoportra szabott ajánlatainkért keressetek minket bizalommal!


Egyéni ajánlatok

Állítsd össze saját programodat!

- relaxsátor  1 fő számára (levendulaszörppel) : 4000 Ft

kb. 30 perc

- kézműves foglalkozás (téma: levendulás tárgyak készítése vagy növényi hangok segítségével élmény- és művészetterápiás alkotás) kb. 1 óra időtartam, 

3 főtől : 4500 Ft/fő

A programokat egyedi, egyéni igényekhez is tudjuk igazítani. Ebben az esetben hívj minket nyugodtan, mindenre találunk megoldást!

Szállással, növényzenével, levendulással kapcsolatos segítség: Horváth Kata +36303130073 

Művészeti programokkal kapcsolatos segítség: Orosz Helga +36203155522

Szabadulószobával kapcsolatos információk: Rokob Tibor +36209444167

És itt lehet regisztrálni a programokra. Kérjük, tüntesd fel, 

- mit szeretnétek?

- hány fővel?

- mikor  jönnétek? 

A megadott email-címen  felvesszük veled a kapcsolatot.

Regisztráció:

Belső utazás

Messziről jöttél? Szállást keresel?

Bízd ránk! Segítünk megtalálni a környéken azt a szálláshelyet, ahol tényleg jól éreznétek magatokat. Lehetőség van a helyszínen is megszállni, de Tapolcán, a Szent- György hegyen, vagy Nemesvitán is ismerünk megbízható szálláshelyeket. Szállással, étkezéssel kapcsolatban kérjétek személyre szabott ajánlatainkat!


Helyszín: LevenduLand, Nemesvita, Kültelek 94/2.

Várunk szeretettel Benneteket!

Keressetek bizalommal!

+36203155522

orosz.helga4@gmail.com

Galéria