SZABADULÓSZOBA

...bejutni könnyű, kijutni nehéz...


Fejtsétek meg a rejtvényt, és tiétek a kulcs!

Szabadulószoba felnőtteknek, gyerekeknek!

Ha szeretnétek

- egy jó családi programot, 

- gyerekeknek egy rendhagyó szülinapot,

- iskolai csoportoknak tantárgyi segítséget vagy egy különleges szabadidős programot,

- munkatársakkal egy közös csapatépítő  programot, 

jelentkezzetek!


A részvétel bejelentkezéshez kötött.

Információt és árajánlatot kérni, valamint jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

rokob.tibor@gmail.com

+36 20 9444-167

Itt találhatóak a különböző lehetőségek:


SZABADULÓSZOBÁK

GYEREKEKNEK

          Szülinapi program

Várunk szeretettel szülinapodon Téged és barátaidat egy különleges programon, Ahol a kijutást jelenő kulcs megszerzése a cél. Mindenképpen izgalmas, szórakoztató időt tölthettek így együtt a különleges rejtvények, játékok, fejtörők megoldása során.

 Vajon sikerül megszerezni a kulcsot, hogy kiszabaduljatok?                         

Általatok választott témában alakítjuk ki a feladatokat és a belső teret, hogy egy tartalmas, élménydús programban lehessen részetek.

Iskolai csoportoknak:

Ajánljuk minden iskolai csoportnak az 1. osztálytól a 12. osztályig. Akár tantárgyakhoz kapcsolódóan, vagy más szabadidős program keretében.

A játék mindig más-más témakörhöz, tantárgyhoz tartozhat. A gyerekeknek meghatározott idő alatt kell megtalálni és megoldani a rájuk váró feladatokat. Így ügyességük és gyorsaságuk által szerezhetik meg a "bezárt" helyiség kulcsát.                      A különleges élményt adó, rendhagyó foglalkozás fejleszti a résztvevők kreativitását, együttműködési képességét. A foglalkozás alatt szinte észrevétlenül bővülhet feladatmegoldó képességük és tárgyi tudásuk. önismeretük.

Osztályok esetében kitelepülünk az iskolába, és ott a helyszínen alakítjuk ki a szabadulószobát. CSALÁDOKNAK ÉS BARÁTI TÁRSASÁGOKNAK

Szeretnél valami rendhagyó családi programot, aminek mindenki - kortól függetlenül - egyformán részese lehet?

Jó lenne végre összeülni, és a társasokon kívül kipróbálni valami egészen más, izgalmas dolgot? 

Szeretnéd megajándékozni családodat, szeretteidet, barátaidat egy nem mindennapi élménnyel? 

Ez esetben szeretettel várunk a családok és baráti társaságok számára kialakított szabadulószobás programunkon. Ahol a kijutáshoz szükséges feladatok megoldásához a tárgyi tudás helyett elsősorban a résztvevők  közös munkájára, logikus gondolkodására van szükség.

Vajon sikerül megszerezni a kulcsot, hogy kiszabaduljatok?

Ha igény van rá, akár a  jelentkezők által választott témáknak megfelelően alakíthatóak ki a belső terek, s állíthatóak  össze  a feladatok, 

Mindez garancia lehet a csoport személyre szabott, különleges  szórakozásához, és a közösség vidám, élménydús időtöltéséhez.

MUNKAHELYI KÖZÖSSÉGEKNEK

(CSAPATÉPÍTÉS)

Már unalmas a sok egyforma csapatépítő tréning? Szeretnétek valami mást, izgalmasabbat, ötletesebbet?

Jelentkezzetek, és mi az igényeitekhez igazítva létrehozunk egy szabadulószobát, ahonnan - a közösség ügyességének köszönhetően - különleges élményekkel, vidám emlékekben gazdagon juthattok ki.

A nem mindennapi, közös feladatok során jobban megismerhetitek egymást, minden egyes  kollégátok rejtett képességét. Olyasmik kerülhetnek elő ebben a  néhány órában, amit a munkaelyen sosem tudhattatok vona meg egymásról. 

A jó memóriát, figyelmet és önismeretet igénylő humoros, izgalmas, feladatok során új értelmet nyer majd a közösségi munka, a valódi csapatjáték, fogalma.

De vajon sikerrel veszitek-e az összes akadályt? Mindig lesz-e valaki, aki ki tudja segíteni a csapatot egy-egy nehezebb feladatnál? Hogy másnap a munkahelyen összekacsintva vidámabban folytassátok a közös munkát. 

Eddigi szabadulószobák: (feltöltés alatt)
DRÁMAJÁTÉK